Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حمیدرضا مؤمنیان امروز در حاشیه آئین آغاز گل چینی و گلابیگری گلستان های شهرستان کاشان در گفتگو با خبرنگاران گفت: سالانه حدود 15 هزار تن گلاب مرغوب در 1600 کارگاه سنتی، 28 واحد صنعتی و 12واحد نیمه صنعتی تولید می شود.

وی با تاکید بر اینکه کاشان بیشترین میانگین تولید گل محمدی در کشور را دارد افزود: پیش بینی می شود از این میزان گل حدود 2200 کیلو اسانس طبیعی به ارزش تقریبی هر کیلو 20 میلیون تومان استحصال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، 80 هزار نفر روز اشتغال در موسم گل چینی و گلابگیری در شهرستان کاشان به هنگام موسم گلچینی گلابگیری ایجاد می شود.

فرماندار کاشان، ایجاد حدود 6 هزار شغل پایدار و ثابت در صنعت گلابگیری را تاکیدکرد و گفت: زندگی 2800 خانوار کاشانی به کشت، تولید و برداشت گل محمدی وابسته است.

مومنیان، توسعه کشت های کم آب بر را از مصداق های اقتصاد مقاومتی برشمرد و گفت: توسعه دشت های گل محمدی با کمترین سرمایه گذاری از ارزش افزوده بالایی برخوردار است.

وی در پایان، کیفیت و مرغوبیت گل محمدی و فرآورده های آن در شهرستان کاشان را دارای شهرت جهانی دانست و تصریح کرد: این مهم موجب رونق صنعت گردشگری به خصوص ورود گردشگران خارجی به کاشان در فصل بهار و ایام گلابگیری شده است.

شایان ذکر است: اقتصاد مناطق کوهستانی کاشان در بخش های قمصر، برزُک، نیاسر به عنوان مهم ترین مرکز تولید گل محمدی و گلاب در کشور کاملا وابسته به گل محمدی، گلابگیری و عرقیات است که باتوجه به تنوع اقلیمی از ابتدای فروردین تا نیمه تیرماه در آن برداشت گل انجام می شود.

 

انتهای پیام/م

 

مراسم آغاز گل چینی و گلابیگری گلستان های شهرستان کاشان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۲۴۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین شکرگزاری برداشت گل‌محمدی در سربیشه برگزار شد

صبح امروز آیین شکرگزاری برداشت گل‌محمدی در شهرستان سربیشه با حضور فرماندار و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدرضا لکزایی صبح امروز در این مراسم اظهار داشت: در شهرستان سربیشه بیش از 215 هکتار زیرکشت گل محمدی است.

وی از شهرستان سربیشه به عنوان قطب تولید گل محمدی در خراسان جنوبی یاد کرد و گفت: 250 بهره‌بردار در تولید گل محمدی فعالیت دارند و امسال برداشت گل محمدی برای بهره‌برداران حدود 270  میلیارد ریال عایدی خواهد داشت.

فرماندار سربیشه با اشاره به اینکه نامگذاری یک روز به‌نام‌گل محمدی و گلاب و برگزاری جشن شکرگزاری نشان از اهمیت این محصول مهم است، افزود: بازنشر و کار رسانه‌ای برگزاری جشن شکرگزاری گل محمدی در شهرستان سربیشه بسیار عالی و سبب ایجاد شور و شعف خاصی برای مردم به‌ویژه کشاورزان شده بود که امروز نیز این جشن در حال برگزاری است.

لکزایی گفت: 15 کارگاه سنتی و خانگی گل محمدی کار تکمیل زنجیره ارزش این محصول در شهرستان را انجام می‌دهند و یک کارگاه صنعتی اسانس‌گیری نیز در حال احداث است که تا نیمه اول سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد و با تکمیل زنجیره ارزش افزوده این محصول می‌توانیم شاهد رونق اقتصادی، درآمدزایی، تولید و اشتغال در بخش کشاورزی شهرستان باشیم.

انتهای پیام/251/

دیگر خبرها

  • (تصاویر) برداشت گل محمدی در کاشان
  • برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • برگزاری رویداد ملی «عطر و رایحه ایرانی» در کاشان
  • پیش بینی برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد
  • رویداد ملی عطر و رایحه ایرانی در کاشان برگزار می‌شود
  • برگزاری رویداد ملی عطر و رایحه ایرانی در کاشان
  • آیین شکرگزاری برداشت گل‌محمدی در سربیشه برگزار شد
  • ثبت روز «روز گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم ملی